Over Tommy

Grow & Glow !


 

 

 

 

 

 

 

Ik ben de trotse vader van 3 kinderen, Nederlander met een multiculturele achtergrond en eigenaar van Keiy Experience. Ik heb sinds het behalen van mijn ingenieurs titel (Ir.)  ruim 20 jaar ervaring opgedaan als people-, klant- en salesmanager binnen semi-profit vastgoedorganisaties, heb kennis van ervaringsgerichte trainingstechnieken en ben gecertificeerd NLP Practitioner en Time Line Therapy™ Master Practitioner. Voor een uitgebreid overzicht van mijn ervaring, competenties  en opleidingen verwijs ik naar mijn Curriculum Vitae.

In mijn vrije tijd ben ik hobby-matig actief als muzikant/percussionist in een 11-koppige Latin Band die live optredens verzorgt voor Salsa dansend publiek. Ook kan ik genieten van prachtige glooiende duinlandschappen aan zee en de ongerepte natuur in de Schotse hooglanden.

Verder ben ik geïnteresseerd in de kunst van het verhogen van ons persoonlijk leiderschap & succes. Dit vanuit mijn overtuiging dat wij het aanwezige potentieel in onszelf bewuster kunnen activeren om van hieruit een grotere bijdrage aan een betere wereld te kunnen leveren.

Mijn belangrijkste kernwaarden zijn: respect, verbinding, groei, bezieling en veelzijdigheid.

Ik weet met respect en de nodige creativiteit (tegenstrijdige) behoeftes van organisaties, klanten, stakeholders en medewerkers met elkaar te verbinden, waardoor met plezier, vastgestelde prestaties worden behaald.

Voor mij is het een lange weg geweest te ontdekken hoe ik deze prestaties wist te bereiken. Mijn missie is om mijn kennis en ervaring met zoveel mogelijk leidinggevenden, informele leiders en professionals te delen, opdat zij vanuit persoonlijke groei versneld hun persoonlijke- en teamdoelen, werkplezier en klanttevredenheid kunnen maximaliseren.

Kijk bij coaching training en advisering & detachering voor meer informatie over hoe wij  uw organisatie kunnen helpen om met succesvollere leidinggevenden en teams, een  grotere inspiratiebron voor de directe omgeving en de wereld kan zijn.

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company