Keiy Experience

“Teams function best when every member of the team would sacrifice for another knowing that the other member would sacrifice for them”                      Simon Sinek – 

 

Keiy Experience helpt teams van leidinggevenden en/of medewerkers binnen semi-profit organisaties met tegenvallende resultaten, ongemotiveerde medewerkers en/of ontevreden klanten, om het beste uit zichzelf te halen waardoor zij productiever zijn en hun klanten en/of medewerkers meer dan tevreden zijn.  

Door middel van coaching, training en/of advisering & detachering verschaffen wij teams in een kort tijdsbestek inzicht in waar het inhoudelijk en/of intermenselijk wringt en organiseren vanuit verbinding met de mensen en/of klanten draagvlak voor het inzicht en oplossingen. Vervolgens weten wij mensen/teams te bewegen om vanuit de nieuwe mindset / overtuiging en nieuwe energie direct in actie te komen om zo blijvende positieve  resultaten  te realiseren.

Onze missie is om zoveel mogelijk teams van medewerkers en/of leidinggevenden te ondersteunen in het verhogen van hun succes en op die manier maximaal bij te dragen aan vitale organisaties met meer dan tevreden medewerkers en/of klanten. Op deze manier leveren wij mede een bijdrage aan een betere wereld.

De kwaliteit van onze diensten is gebaseerd op een mix van: persoonlijke ervaring, ruime ervaring als leidinggevende in het vastgoedbeheer, kennis van het afnemen van persoonlijkheidstesten, kennis van rationeel en emotioneel intelligente vaardigheden en tot slot kennis van de meest recente leiderschap-filosofieën van de hand van managementgoeroe’s zoals S. Covey, D. Chopra, B. Tiggelaar, K. Blanchard en A. Robbins.

Naast de inbreng van onze persoonlijke vaardigheden, inhoudelijke kennis, managementvaardigheden en traditionele werkvormen, gebruiken wij naar behoefte de DISC Stijlanalyse en uiteenlopende fysieke en emotionele werkvormen vanuit het Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). Energie en fun vormen naast de inhoudelijke kant de rode draad van onze aanpak!

Onze werkwijze is gebaseerd op het bewust worden van de gedragingen en overtuigingen binnen de groep, het delen van direct toepasbare kennis en vaardigheden en het stimuleren en faciliteren om direct tot actie over te gaan. Deze manier van werken maakt het mogelijk om met plezier en een praktische en no-nonsens manier, snel en blijvend resultaat te boeken.

Kijk bij coaching training en advisering & detachering  voor meer informatie over hoe wij  u kunnen helpen om, door middel van effectief  leiderschap en resultaatgerichte teams, de waarde van uw organisatie te verhogen.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company